Transfermarkt LIVE: Anderlecht heeft toptransfer binnen, Buffon vindt nieuwe club

Transfermarkt LIVE: Anderlecht heeft toptransfer binnen, Buffon vindt nieuwe club
Woensdag 20 juni 2018 - 23:45   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Gianluigi Buffon is bijna voetballer van Paris Saint-Germain. De Italiaanse sluitpost wordt één van de dagen medisch gekeurd en is bovendien al op huizenjacht geweest.

* DONE DEAL: Club Brugge heeft Bob Madou een fulltime contract gegeven. Madou was eerder actief bij de communicatiedienst van de Belgische voetbalbond en zal nu aan de slag gaan als Chief Commercial Officer bij blauw-zwart.

* Nabil Dirar keert sowieso terug naar de Belgische velden, dat liet de Marokkaan na de wedstrijd tegen Portugal weten aan Peter Vandenbempt. 

* Zakaria Bakkali is op weg naar Anderlecht. Paars-wit zou akkoord zijn met Valencia en nu wordt er ook onderhandeld met de aanvaller.

* DONE DEAL: Anderlecht heeft eindelijk een nieuwe verdediger binnen. Ognjen Vranjes komt over van AEK Athene.

* Volgens Sporza mag AA Gent er een vierde aanwinst bijrekenen. "KAA Gent heeft een nieuwe middenvelder aan de kern voor volgend seizoen toegevoegd. De jonge Zweed Eric Smith komt over van IFK Nörrkoping." Dat schrijft Sporza.

* De concurrentie op de rechterflank is komend seizoen groot bij Club Brugge, maar dat schrikt de jonge Thibault Vlietinck niet af. De jonge speler verlengde zijn contract nu tot 2020. Dat nieuws heeft de club zelf bekendgemaakt via haar website.

Dries Mertens lijkt gewoon in Napels te blijven. De Rode Duivel voelt zich goed in Italië en woont daar ook graag. Bovendien wordt Mertens op handen gedragen door de fans en is er dus ook geen reden om de club te verlaten. Hij droomt er trouwens van om volgend seizoen tegen Tottenham te spelen in de Champions League met Napoli.

* Het ziet er naar uit dat Radja Nainggolan alsnog een transfer gaat maken. Bryan Cristante zou de vervanger van Il Ninja zijn, die naar Inter mag vertrekken.

* Michel Preud’homme heeft kopzorgen met Junior Edmilson. De Belgische Braziliaan kwam niet opdagen op training en lijkt een transfer te forceren. Zijn voorkeur zou uitgaan naar het Italiaanse Fiorentina.

* RC Genk kan Ajeandro Pozuelo binnenkort wel eens gaan kwijtspelen. Het Spaanse Real Betis zou de flankverdediger dolgraag terug willen halen.

* Wesley Moraes staat voor een transfer naar het buitenland. Al doet Club Brugge nog moeilijk over de prijs. Lazio vindt 15 miljoen toch een hoge prijs voor de Braziliaan.

* Anthony Limbombe zou al op huizenjacht zijn in Engeland. Niets lijkt een transfer meer in de weg te staan.

* Luc Devroe en Marc Coucke gingen vol voor Landry Dimata. De jonge Belg maakte indruk in Oostende, maar kon in Wolfsburg minder indruk maken. Anderlecht heeft volgens Het Laatste Nieuws nu een deal met de spits. Ze nemen hem op huurbasis over mét een aankoopoptie.

* Devroe activeerde meteen de piste Ognen Vranjes, dit keer met goed gevolg. Paars-wit betaalt 3,2 miljoen voor de Bosniër. Daar kan nog voor 500.000 euro aan bonussen bijkomen. Vranjes tekent een contract voor vier jaar in het Astridpark. Dat weet Het Laatste Nieuws.

* Wat de nieuwe doelman betreft, ziet KV Oostende af van Colin Coosemans en richt het ondanks interne verdeeldheid zijn pijlen op Kameroens international Fabrice Ondoa, die bij Sevilla B niet aan spelen toekomt,

* Tijdens de medische tests werd bij Clinton Mata een pubalgie vastgesteld. Resultaat: vandaag een operatie en ongeveer vier maanden out. Toch ging de deal met Charleroi door, maar wel aan aangepaste voorwaarden. Van de eerder genoemde 3 miljoen euro is geen sprake meer. Club zou nog 1,5 miljoen euro betalen. 

* Het Spaanse Rayo Vallecano informeerde naar Sinan Bolat, maar tot een bod kwam het nog niet.

 

Poll: Haalt KV Oostende play-off 1?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024