Transfermarkt LIVE: 'Ben Arfa naar België, Vanaken weg bij Club Brugge'

Transfermarkt LIVE: 'Ben Arfa naar België, Vanaken weg bij Club Brugge'
Woensdag 17 juli 2019 - 22:10   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Hatem Ben Arfa zou in beeld zijn bij een niet nader genoemde Belgische topclub.

*Paulo Dybala is op weg naar Liverpool. De Champions League-winnaar zou 125 miljoen euro betale aan Juventus om de deal te beklinken.

*Anderlecht staat op het punt om zowel Philippe Sandler als Vincent Janssen aan te werven.

*Eliaquim Mangala kan en mag gratis weg bij Manchester City. Dat lijkt een buitenkansje voor Vincent Kompany, die de verdediger goed kent.

*KRC Genk en Galatasaray onderhandelen over de transfer van Aly Samatta. De Turken bieden voorlopig 10 miljoen euro, maar Genk wil meer.

*Francis Amuzu kan naar Brighton & Hove Albion, Southampton en Mainz. Hij twijfelt door de komst van Sidney Sam aan zijn toekomst bij Anderlecht.

*Mogi Bayat moet Anderlecht helpen. De omstreden zaakwaarnemer moet een nieuwe club vinden voor overbodige spelers zoals Santini, Trebel, Josué Sa, Milic en Kara.

*Club Brugge en Aston Villa onderhandelen over Marvelous Nakamba. De Engelsen zouden om en bij de 11 miljoen euro willen betalen voor de middenvelder.

*Barcelona lijkt niet voor Neymar te gaan. Die kan nu naar Bayern München, Juventus, Manchester United en Real Madrid.

*Mile Svilar zou Benfica nu toch kunnen en mogen verlaten. Hij lijkt op weg naar België.

*Laurent Depoitre staat op het verlanglijstje van Standard, maar ook Anderlecht en Club Brugge volgen de spits.

*Sevilla denkt opnieuw aan Hans Vanaken. De Spanjaarden zouden 10 miljoen euro veil hebben voor de spelmaker van Club Brugge. Op Jan Breydel willen ze het dubbele van dat bedrag.

Poll: Denk jij dat Vanaken goed genoeg is om het te maken bij een club in een grote competitie?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024