Transfermarkt LIVE: Bom bij Club door transfer Lang, Mertens naar Galatasaray?

Transfermarkt LIVE: Bom bij Club door transfer Lang, Mertens naar Galatasaray?
Vrijdag 05 augustus 2022 - 20:30   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Dries Mertens heeft een geweldig voorstel op zak van Galatasaray waar hij zomaar eventjes vier miljoen euro per jaar kan verdienen plus nog een hele reeks bonussen. Hij zou geneigd zijn erop in te gaan.

*Het is zo goed als zeker dat Club Brugge naast Charles De Ketelaere ook nog Noa Lang en Ruud Vormer gaat verliezen. Dat zijn drie sterkhouders weg. En er zouden nóg spelers volgen, omdat de kern te groot is.

*Noa Lang - die op een transfer aast - weigerde overigens in de basis te starten tegen Zulte Waregem, waardoor hij net als De Ketelaere voor hem een bom dropte. Afwachten of die ook gaat ontploffen.

*Maar ook aan de inkomende kant is er beweging. Er is sowieso een spits en een middenvelder op komst. Maar daarnaast zou blauw-zwart nog een extra versterking willen binnenhalen die meteen een meerwaarde biedt.

*AA Gent heeft door het tekort aan middenvelders besloten om verrassend Roman Bezus een voorstel te doen, terwijl ze die eind juni transfervrij lieten gaan.

*Anderlecht zou nu toch Adrien Trebel gaan verliezen. De Fransman staat in de belangstelling van de Turkse eersteklasser Giresunspor.

*Toby Alderweireld wordt door de trainers van de Jupiler Pro League als de beste zomertransfer gezien.

*Verrassende transfer voor Christian Benteke die van Crystal Palace naar het Amerikaanse DC United trekt.

Poll: Denk je dat Club Brugge versterkt uit de transferperiode gaat komen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024