Transfermarkt LIVE: Dejaegere mist toptransfer, Proto terug naar België?

Transfermarkt LIVE: Dejaegere mist toptransfer, Proto terug naar België?
Woensdag 12 augustus 2020 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Antwerp is van plan om een verrassende transfer af te ronden. Anderlecht-middenvelder Pieter Gekens staat op het punt om de overstap te maken. Hij gaat bij de Great Old een contract voor 3 seizoenen tekenen.

*Slecht nieuws dus voor Brecht Dejaegere. De middenvelder is overbodig bij AA Gent en was ook een optie bij Antwerp.

*Ivo Rodrigues staat dan weer op het punt om te vertrekken. De Portugees traint momenteel niet mee omwille van een blessure, maar wil eigenlijk gewoon een transfer forceren.

*Club Brugge wil de komende weken nog stevig uitpakken op de transfermarkt. Een offensieve versterking halen is momenteel de prioriteit. De namen van Junior Edmilson en Bright Osayi-Samuel vielen al, maar lijken niet haalbaar meer.

*Na de komst van Percy Tau en Mustapha Bundu wil Anderlecht er graag nog een diepe spits bij. Het is voornamelijk aan uitgaande zijde dat er nog veel moet gebeuren. Adrien Trebel, Zakaria Bakkali, Antonio Milic, Bubaccar Sanneh, Josué Sa, James Lawrence, Aristote Nkaka, Kenny Saief, Luka Adzic, Mohammed Dauda en Kristal Abazaj moeten allemaal weg.

*Silvio Proto is overigens geen optie voor paars-wit. De ex-Rode Duivel moet wel vertrekken bij Lazio, maar zal niet terugkeren naar het Astridpark. Ook Jordan Lukaku moet overigens weg bij Lazio.

 

 

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024