Transfermarkt LIVE: Dries Mertens naar Barcelona, Lang terug naar Ajax?

Transfermarkt LIVE: Dries Mertens naar Barcelona, Lang terug naar Ajax?
Vrijdag 14 januari 2022 - 20:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Dries Mertens wordt genoemd als versterking bij Barcelona. Dat zou niet zo onlogisch zijn omdat Barça op zoek is naar transfervrije topspelers.

*Ajax zou zijn oog laten vallen hebben op... Noa Lang als mogelijke vervanger van de vertrokken David Neres.

*Chelsea heeft interesse in Sergio Gómez. De smaakmaker van Anderlecht is aan een sterk seizoen bezig en de Blues houden hem in de gaten. In de zomer zouden ze een bod willen doen op de 21-jarige Spanjaard.

*Antwerp en Club Brugge moeten niet te veel hopen op de komst van Thomas Vermaelen. Zijn salaris is bijzonder hoog en zijn familie staat niet te springen om te verhuizen naar België.

*Zakaria Bakkali staat open voor een vertrek bij Anderlecht, maar enkel als hij hetzelfde loon krijgt. Paars-wit zou dus een eventueel verschil moeten bijpassen als ze hem laten gaan.

*Anderlecht wil ook af van Adrien Trebel. De dure vogel zit in de B-kern en voelt zich daar goed. Een transfer lijkt dus uitgesloten. Zijn contract loopt nog tot 2023.

*Dries Mertens werd al gelinkt aan Toronto FC, maar nu moeit Inter Miami zich ook voor de Rode Duivel. David Beckham wil van Mertens dé topspeler van zijn ploeg maken.

Poll: Is de MLS een goede competitie voor Dries Mertens?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024