Transfermarkt LIVE: Droomtransfer voor Lang, Tielemans naar Arsenal?

Transfermarkt LIVE: Droomtransfer voor Lang, Tielemans naar Arsenal?
Donderdag 13 januari 2022 - 20:35   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Noa Lang mag zich opmaken voor een droomtransfer. Hij gaf zelf al aan dat dit het laatste seizoen zou worden bij Club Brugge en nu lijkt Arsenal de meest concrete club te worden. Daarnaast zijn ook Leicester City en Milan geïnteresseerd.

*Paul Onuachu mag rekenen op een toptransfer. Dankzij de Gouden Schoen zullen topclubs de goalgetter ongetwijfeld goed in de gaten houden en dus moet Genk rekening houden met een vertrek.

*Philippe Clement wil naast Clinton Mata ook Stanley Nsoki naar Monaco halen. Het valt echter te betwijfelen of Club Brugge hem zomaar zal laten gaan.

*Club Brugge heeft interesse in de 21-jarige Alexandro Bernabei. De Argentijn zou de concurrentie moeten aangaan met Sobol en Ricca op de linksachter. Afgelopen zomer was ook Anderlecht geïnteresseerd in de linksachter van het Argentijnse Lanus.

*Faitout Maouassa zou Club Brugge na een half jaar al kunnen verlaten. De Griekse topclub Olympiakos ziet potentieel in de Fransman. Club Brugge lijkt niet geneigd om mee te werken aan een transfer, ondanks het feit dat de verdediger al enkele keren door de mand viel.

*Youri Tielemans is grof wild op de transfermarkt. Leicester City zou hem graag een nieuw contract aanbieden, maar de Rode Duivel lijkt op weg naar de uitgang. Arsenal zou van hem dé topprioriteit gemaakt hebben.

*De situatie van Eden Hazard begint uitzichtloos te worden bij Real Madrid. Hij zou binnenkort mogen vertrekken bij een goed bod.

Poll: Speelt Onuachu volgend seizoen nog bij Genk?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024