Transfermarkt LIVE: Hoedt terug bij Antwerp, 2 Rode Duivels naar Club?

Transfermarkt LIVE: Hoedt terug bij Antwerp, 2 Rode Duivels naar Club?
Vrijdag 14 augustus 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Belgisch toptalent Aster Vranckx zal dit seizoen bij KV Mechelen blijven. De bijzonder getalenteerde middenvelder speelde vorig weekend opnieuw een sterke partij tegen Anderlecht en staat in de belangstelling van Club Brugge en AC Milan.

*Anderlecht staat op het punt om een nieuwe speler van de hand te doen. Luka Adzic gaat waarschijnlijk aan de slag bij het Nederlandse ADO Den Haag.

*Speelt Wesley Hoedt dit seizoen dan toch nog bij Antwerp? De Nederlander was donderdag opnieuw op de Bosuil. Een terugkeer lijkt zo stilaan toch in de maak.

*De transfer van Nacer Chadli is een stukje moeilijker geworden. De Rode Duivel krijgt een nieuwe kans van coach Niko Kovac. Er is interesse van Club Brugge, Anderlecht en Antwerp.

*Volgens Philippe Clement is een vertrek van Krépin Diatta momenteel niet aan de orde bij Club Brugge. Hij zou wel een stevige concurrent kunnen krijgen want volgens de RTBF staat Junior Edmilson dicht bij een akkoord.

*Club denkt ook nog aan een nieuwe diepe spits en hoopt op een 'type-Wesley'. Jhon Cordoba en Jean-Philippe Mateta (beiden uit de Bundesliga) waren eerder al in beeld.

*Als diepe spits informeerde Club ook bij Christian Benteke en Michy Batshuayi, maar beide spelers willen (nog) niet terugkeren naar de Jupiler Pro League.

*KRC Genk wil er nog een extra middenvelder bij, maar er mogen ook enkele spelers vertrekken. Patrik Hrosovsky, Stephen Odey en Joseph Paintsil zitten niet in de selectie en mogen nog weg.

*Standard staat op het punt om een sterkhouder te verliezen. Mergim Vojvoda gaat voor een bedrag tussen de 4 en 6 miljoen naar Atalanta Bergamo.

Poll: Welke Belgische topclub heeft nog de meeste versterking nodig?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024