Transfermarkt LIVE: Kabasele terug naar de JPL, dure spits bij Genk?

Transfermarkt LIVE: Kabasele terug naar de JPL, dure spits bij Genk?
Woensdag 29 juli 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Er moet de komende weken nog 4 versterkingen bijkomen en de eerste lijkt bijna binnen. De Nigeriaan Bright Osayi-Samuel zal namelijk de overstap maken van QPR naar Club, hij kost 5 miljoen euro.

*Osayi-Samuel is niet enige optie voor Club want er is ook nog steeds interesse in Junior Edmilson. Al-Duhail vraagt momenteel wel nog te veel geld.

*Naast Club Brugge is ook Anderlecht nog lang niet klaar. Bogdan Mykhaylichenko zal deze week tekenen, verder blijft paars-wit ook in de running voor Percy Tau. Als diepe spits is Emmanuel 'Tolu' Arokodare een optie. De jonge Nigeriaan maakte al indruk in de Letse competitie.

*Wesley Hoedt keerde na een goede uitleenbeurt aan Antwerp terug naar Southampton. De Nederlander liet weten definitief te zullen vertrekken uit de Premier League. Club Brugge toont volgens de verdediger geen interesse, maar een overstap naar de landskampioen is niet uitgesloten.

*AA Gent heeft z'n nieuwe aanvaller wel al beet. Tim Kleindienst legde zijn fysieke- en medische tests al af en zal snel tekenen bij de Buffalo's. Hij komt net zoals Niklas Dorsch over van 1.FC Heidenheim.

*KRC Genk wil er ook nog een spits bij en is uitgekomen bij de Argentijn Juan Brunetta. Een eerste bod van 5 miljoen euro werd door Godoy Cruz afgewezen. De spits wil zelf heel graag naar Limburg afzakken.

*Charly Musonda Jr. is na een zware knieblessure weer helemaal fit. De aanvallende middenvelder traint weer mee bij Chelsea, maar moet op zoek naar een club die hem speelminuten kan geven. Mogelijk keert hij terug naar de Jupiler Pro League. Hetzelfde geldt voor Anthony Limbombe. De flankaanvaller is eigenlijk overbodig bij FC Nantes en kan voor een relatief laag bedrag aangetrokken worden.

*Christian Kabasele zou ook wel eens een optie kunnen zijn voor een Belgische topclub. De fysiek sterke centrale verdediger zakte met Watford uit de Premier League en heeft nog slechts 1 jaar contract.

Poll: Moet Club Brugge vol voor Wesley Hoedt gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024