Transfermarkt LIVE: Messi wil Hazard meteen, transfer van 20 miljoen bij RSCA?

Transfermarkt LIVE: Messi wil Hazard meteen, transfer van 20 miljoen bij RSCA?
Donderdag 19 juli 2018 - 23:36   I   door Redactie

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*De transfer van Alisson Becker naar Liverpool is rond. De doelman van AS Roma komt over voor minimaal 70 miljoen euro. Dat bedrag is een wereldrecord voor een doelman.

*Lionel Messi zou Eden Hazard er overigens absoluut bij willen bij Barcelona. Dat zal het bestuur enkel nog maar meer aanmoedigen om hem te halen.

*Barcelona zou van Chelsea te horen gekregen hebben dat Eden Hazard 200 miljoen euro moet kosten. De Catalanen hopen een lening van 100 miljoen euro te krjigen bij de bank om deze megatransfer te kunnen financieren.

*Atalanta zou bereid zijn om 20 miljoen euro op te hoesten voor Leander Dendoncker.

*Paris Saint-Germain heeft zijn oog laten vallen op Leonardo Bonucci. Het zou 40 miljoen euro willen betalen voor de verdediger van AC Milan.

*Besiktas, Fiorentina en Sevilla hopen op de komst van Anderlecht-speler Andy Najar.

*Chelsea maakt werk van de opvolging van Eden Hazard. Hirving Lozano (PSV) en Nabil Fékir (Lyon) zijn in beeld. De Londense topclub zou overigens aan Real Madrid laten weten hebben dat het Marco Asensio in ruil wil voor Hazard.

*Club Brugge hoopt nog steeds 15 miljoen euro te vangen voor Wesley Moraes, maar momenteel wil Lazio amper 8 miljoen euro betalen voor de Braziliaan.

*Alvaro Morata en Gianluigi Donnarumma beslissen dan weer mee over de transfer van Thibaut Courtois. Pas als Morata overtapt naar Milan en Donnarumma naar Chelsea, kan Courtois naar Real.

*Aleksandar Mitrovic geniet momenteel nog van een welverdiende vakantie, maar het is nog niet zeker dat hij nadien terugkeert naar Engeland. Zo weten Turkse media dat ook Fenerbahce zich in de debatten rond de Serviër wil mengen. Zij zijn op zoek naar een tijdelijke vervanger voor de Spaanse spits Roberto Soldado, die met een blessure voor onbepaalde tijd out is.

*Standard heeft Orlando Sa opnieuw binnengehaald. Hij verliet Standard enkele maanden geleden nog voor een Chinees avontuur maar kon daar niet goed aarden.

*Michel Preud'homme heeft geen contact gehad met Mehdi Carcela, maar begint stilaan te vrezen dat Standard het dit seizoen zonder zijn smaakmaker zal moeten doen.

*Volgens The Sun zou de Engelse club maar liefst 20 miljoen op tafel leggen voor Anthony Limbombe en Adama Diakhaby. De speler van Monaco zou 9 miljoen kosten, Club Brugge zou dan weer 11 miljoen krijgen voor Limbombe. Wellicht een iets lager bedrag dan ze hadden gehoopt in Jan Breydel.

*Maurizio Sarri haalde vrijwel meteen Jorginho naar Londen. Hij is echter de enige speler die Napoli zal inruilen voor Chelsea, want beide ploegen kwamen overeen dat Chelsea nu geen spelers meer mocht wegplukken.

*PSG is bereid om Neymar van de hand te doen. Trainer Thomas Tuchel beschouwt Neymar niet als een onmisbare schakel. PSG zou wachten op een aanbod van Real Madrid.

*Barcelona pakt uit met een spectaculaire ruildeal. De Catalanen willen Ousmane Dembélé in ruil geven voor Eden Hazard. Barça hoopt Chelsea zo te overtuigen.

*En Barcelona lijkt ook Thomas Meunier aan te gaan trekken. Lionel Messi zou namelijk aandringen op de komst van de Rode Duivel.

*AA Gent wil Mike te Wierik. Dat is een 26-jarige centrale verdediger van FC Groningen.

*Adrien Trebel laat alle opties open: een transfer of bij Anderlecht blijven. Paars-wit zou met bepaalde teams wel onderhandelen over een transfer van de Fransman.

*Abdoulay Diaby geniet de belangstelling van Levante en West Bromwich Albion. Hij vertrekt vrijwel zeker bij Club Brugge.

*AA Gent moet niet meer rekenen op de komst van Vadis Odjidja, want hij mikt op een club uit het buitenland.

*Dedryck Boyata kan rekenen op de belangstelling van Spaanse en Franse clubs. Ook Lazio wil de Rode Duivel van Celtic.

*De entourage van Maxim Lestienne (ex-Club Brugge) hoopt dat hij bij Anderlecht aan de slag kan.

Poll: Zou Lestienne een versterking zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024