Transfermarkt LIVE: Nieuwe transfer Club Brugge, Anderlecht richt pijlen op toptalent

Transfermarkt LIVE: Nieuwe transfer Club Brugge, Anderlecht richt pijlen op toptalent
Vrijdag 12 januari 2018 - 23:00   I   door Redactie

De transfermarkt draait op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

* Volgens het Nederlandse AD heeft Anderlecht nu zijn oog laten vallen op Tyronne Ebuehi, de 22-jarige flankspeler van ADO Den Haag. Opnieuw wordt het grootste probleem de concurrentie, want volgens manager voetbalzaken Jeffrey van As is er zeer veel interesse in de speler. Zo willen Benfica, Olympiakos en Norwich de speler maar al te graag overnemen.

Palacios trekt voor drie seizoenen naar Nacional, de derde in de rangschikking. Palacios speelt sinds januari van vorig jaar in het Jan Breydelstadion, maar kon zich nooit opwerpen als een onbetwiste titularis. Na amper één jaar keert hij dus terug naar Colombia.

*Alexander Scholz is niet van plan om nog voor Standard uit te komen. Hij trainde weer niet mee en wil een transfer naar Club Brugge forceren.

*Juventus en Sampdoria zouden een akkoord hebben over de transfer van Dennis Praet. Juventus zou 25 miljoen euro betalen voor de oud-speler van Anderlecht. De transfer zou wel pas volgende zomer plaatsvinden.

*Neymar kan bij Real Madrid aan de slag gaan. De Koninklijke zou hem in 2019 willen overnemen van Paris Saint-Germain en houdt 400 miljoen euro klaar voor de transfer.

*Maxime Lestienne kan aan de slag bij Trabzonspor. De Turkse club wil hem wegkapen bij Rubin Kazan. De Russen zitten in geldnood en daarom mag Lestienne vertrekken.

*Ivan De Witte is bereid om Thomas Foket te laten vertrekken bij AA Gent. Dat zegt hij in Het Nieuwsblad. Foket werd eerder al gelinkt aan Anderlecht.

*Club Brugge zou voluit willen gaan voor Alexander Scholz. De verdediger mag weg bij Standard. Blauw-zwart bracht een bod van 1 miljoen euro uit op de Deen.

*De transfer van Nicolae Stanciu zou zich nu toch in een afrondende fase bevinden. De Roemeen zou voor 4 miljoen euro naar Sparta Praag verhuizen.

*Ibrahima Seck trekt naar RC Genk. De transfer is nog niet afgerond, maar het lijdt geen twijfel dat hij voor Genk en zijn voormalige coach Philippe Clement kiest. De defensieve middenvelder verlaat dus Waasland-Beveren.

*Kylian Hazard speelt nu net als zijn broer Eden bij Chelsea. Daar zit zijn carrière echter in het slop. Een Belgische club zou hem terug willen halen.

Poll: Vind jij Scholz een goeie aanwinst voor Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024