Transfermarkt LIVE: Oulare keert terug naar België, dure Teo is weg

Transfermarkt LIVE: Oulare keert terug naar België, dure Teo is weg
Vrijdag 17 augustus 2018 - 23:05   I   door Redactie

Met nog enkele weken te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

*Anderlecht heeft de transfer van Lukasz Teodorczyk aangekondigd. Hij trekt voor vier seizoenen naar Udinese.

*Het Nieuwsblad weet dat Obbi Oulare in Sclessin is om zijn transfer te bespreken. De kans is dus groot dat Standard in de komende dagen de transfer officieel zal bekendmaken. 

*Thierry Henry wordt genoemd als coach van Bordeaux. Henry is niet de enige die genoemd wordt, want de Fransen denken aan heel wat toptrainers. Zo maken ook Jürgen Klinsmann, Laurent Blanc en Rémi Garde kans.

*Het lijkt dan toch geen Grieks avontuur te gaan worden voor Duje Cop, maar wel een Spaans. Volgens La DH  is Cop op weg naar Valladolid.

*Divock Origi vertrekt wellicht nog bij Liverpool voor het einde van de maand. De spits zou op weg zijn naar Borussia Dortmund.

*Inter leent Belgisch talent Xian Emmers voor een jaar uit aan Cremonense.

*Lior Refaelov is nog steeds niet weg bij Club Brugge. De looneisen van de Israëliër zijn voor veel clubs naar verluidt te hoog.

*Manuel Benson verlaat KRC Genk. Hij wordt uitgeleend, mét aankoopoptie, aan Moeskroen.

*Yuya Kubo verlaat AA Gent. Hij gaat aan de slag bij het Duitse Nürnberg volgens HNB.

*Club Brugge en Anderlecht willen de Marokkaanse aanvaller Achraf Bencharki overnemen van Al Hilal.

*Anderlecht kan nog 2 miljoen euro verdienen aan Josué Sa. Kasimpasa heeft ook een aankoopoptie in het huurcontract laten opnemen, zodat hij voor die vastgelegde som komende zomer kan overgenomen worden.

*Thomas Meunier vertrekt deze zomer niet bij Paris Saint-Germain. Sterker nog: hij zou zijn contract verlengen tot 2023.

*Lukasz Teodorczyk is in Italië om medische testen af te leggen. Hij verhuist dus naar Udinese. De Italiaanse club telt 7 miljoen euro naar voor de Pool.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024