Transfermarkt LIVE: Real Madrid wil alweer een Belg, Govea terug naar België?

Transfermarkt LIVE: Real Madrid wil alweer een Belg, Govea terug naar België?
Maandag 13 augustus 2018 - 23:45   I   door Redactie

Met nog enkele weken te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

*Nu Inter defintief naast Luka Modric grijpt moeten de Italianen op zoek naar een andere spelmaker. Die zouden ze nu gevonden hebben in BarcelonaInter zou Rafinha namelijk willen weghalen uit Camp Nou.

*Omar Govea keerde terug naar FC Porto, maar kon zich daar niet in de kijker spelen. De Portugezen zouden hem graag terug uitlenen en een nieuw avontuur bij Moeskroen is een optie. Volgens La DH zou ook Antwerp interesse tonen om de sensatie van vorig seizoen terug te halen.

*Boyata wil écht weg en drijft de situatie nu op de spits. Celtic speelt morgen de belangrijke wedstrijd op het veld van AEK Athene. Celtic moet in Griekenland een scheve situatie uit de heenwedstrijd rechttrekken. Het werd toen 1-1. Celtic zal geen beroep kunnen doen op de Rode Duivel, want hij is niet eens mee het vliegtuig opgestapt.

*De jonge verdediger van AA Gent Siebe Horemans vond een oplossing. Hij gaat een jaartje rijpen bij Excelsior, de club waar ook Wout Faes speelminuten kreeg. 

*Keeperstrainer Erwin Lemmens zou de overstap kunnen maken van Lokeren naar Real Madrid. Lemmens is trouwens ook de keeperstrainer van de Rode Duivels, waar hij met onder andere Courtois heel goed werk heeft geleverd.

*Simon Paulet van CLub Brugge bracht deze zomer al door bij het Engelse Swansea en daar krijgt hij nu ook een kans. Het jeugdproduct van Charleroi tekent een contract voor twee seizoenen. Hij zal zich wel eerst moeten tonen bij de U23 van de Engelse club.

*Nu ook Karius een transfer kan versieren wordt een vertrek van Simon Mignolet een pak lastiger. De Duitse doelman kan namelijk naar het Turkse Besiktas, dat hem een jaar wil huren. 

*Zulte Waregem versterkte zich vandaag met Mamadou Sylla van AA Gent en met Chris Bedia van Charleroi. Een mooie dubbelslag voor trainer Francky Dury.

*Als Club Brugge Stefano Denswil verkoopt, dan zal het een deel van de opbrengst moeten delen met zijn vorige club, Ajax.

*Jordan Lukaku lijkt op weg naar China. De linksachter van Lazio onderhandelt met Guo Guangchang.

*Zulte Waregem bevestigt de belangstelling in Ryota Morioka. Al wil de Japanner  van Anderlecht voorlopig niet van een transfer weten.

*Na Lukasz Teodorczyk heeft Udinese ook interesse in Wesley Moraes.

*AC Milan overweegt een bod uit te brengen op Anthony Martial. De flankaanvaller van Manchester United wil graag weg, maar het is nog maar de vraag of hij dat nog mag. Man U kan immers geen vervanger meer aantrekken, want de transfermarkt in Engeland is al gesloten.

*Abdoulay Diaby verhuist naar Sporting Lissabon. Alle partijen hopen de transfer zo snel mogelijk af te ronden.

*Mogi Bayat probeert zich in de gunst van Anderlecht te werken door Lukasz Teodorczyk te slijten. Mogelijk loodst hij de Poolse spits naar Udinese, een club waar hij goede contacten mee onderhoudt. Teo zou nog 7,5 miljoen euro moeten opbrengen.

*Zowel Zulte Waregem als Antwerp willen Ryota Morioka. Voorlopig wil de Japanner zijn kans gaan bij Anderlecht.

*Mönchengladbach wil Stefano Denswil. Club Brugge hoopt op 7 miljoen euro voor de Nederlandse verdediger.

*Hein Vanhaezebrouck wil graag nog een nieuwe spits bij Anderlecht. Paars-wit wil er geen halen, zolang Teodorczyk niet weg is.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024