Transfermarkt LIVE: Skov Olsen naar Club, bod op Charles De Ketelaere?

Transfermarkt LIVE: Skov Olsen naar Club, bod op Charles De Ketelaere?
Zaterdag 22 januari 2022 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Tottenham zou een bod voorbereiden voor Charles De Ketelaere. Hoeveel ze willen betalen, is niet gekend. De Spurs willen hem alleszins in de zomer naar Londen halen.

*Club Brugge heeft Andreas Skov Olsen bijna beet. Bij de transfer zou 5 tot 6 miljoen euro gemoeid zijn. Zijn club Bologna ziet hem liever zo snel mogelijk vertrekken.

*Noa Lang mag vertrekken bij Club Brugge. Bij blauw-zwart hopen ze dat hij het transferrecord van 25 miljoen euro gaat breken. Dat record staat op naam van Wesley Moraes.

*Anderlecht heeft een voorlopige beslissing genomen over Lisandro Magallán. Paars-wit heeft naar verluidt geen 5 miljoen euro over voor de verdediger. Hij zou na het seizoen terugkeren naar Ajax.

*Francis Amuzu kan naar Nice, Marseille en een Duitse subtopper. Een winterse transfer lijkt uitgesloten, maar in de zomer wordt er misschien wel meegewerkt aan een transfer.

*KV Kortrijk troeft Club Brugge en Anderlecht af in het dossier van Bryan Reynolds. De onderhandelingen voor de verdediger van AS Roma zitten in de eindfase. Hij zou voor zes maanden verhuurd worden aan de Kerels. Ze bedongen geen aankoopoptie.

*Axel Witsel zou denken aan een terugkeer naar Standard. De vraag is of de Rouches tegemoet kunnen komen aan de salariseisen van de Rode Duivel. Juventus en Newcastle United zijn ook geïnteresseerd.

*Eden Hazard vertrekt dan mogelijk toch niet bij Real Madrid. Zijn coach Carlo Ancelotti liet blijken dat hij ook volgend seizoen rekent op de Rode Duivel.

Poll: Zal de transfer van Noa Lang meer dan 25 miljoen euro opbrengen voor Club?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024