Transfermarkt LIVE: Slecht nieuws voor Club Brugge, consternatie omtrent Weiler

Transfermarkt LIVE: Slecht nieuws voor Club Brugge, consternatie omtrent Weiler
Zondag 17 juni 2018 - 23:05   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekend? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* De transfer van Djordje Jovanovic leek de goede richting uit te gaan, maar nu kreeg Club Brugge wel slecht nieuws. Jovanovic traint namelijk opnieuw mee met Partizan en lijkt zich ook te concentreren op een nieuw seizoen bij de Serviërs. Hij zou opnieuw voor de dubbel willen gaan en schitteren in de Europa League.

* Al Shabab kondige René Weiler eventjes geleden al aan als nieuwe coach, maar blijkbaar hadden beide partijen geen akkoord. Volgens het Duitse Blick staat Weiler nu dicht bij het Zwitserse Luzern, waar een contract voor meerdere seizoenen zou klaarliggen.

*Chelsea wil een supertransfer realiseren. De Londense club klopt aan bij Bayern München voor Robert Lewandowski.

*Dries Mertens wijst Schalke 04, Shanghai Shenhua en Guangzhou Evergrande af en gaat een nieuw contract ondertekenen bij Napoli.

*DONE DEAL: Danijel Milicevic verlaat KAA Gent voor KAS Eupen. Zo keert de Gent-lieveling terug naar de club waar het allemaal begon.

*Laurent Depoitre kan volgend seizoen wel eens terechtkomen bij Club Brugge. Anthony Limbombe kan de omgekeerde weg bewandelen en een spectaculaire ruildeal staat op til.

* Club Brugge kijkt vandaag met extra aandacht naar Costa Rica-Servië. Club zou Bryan Oviedo binnen willen halen. De Costa Ricaan tuimelde samen met Sunderland uit de Premier League en wil graag andere oorden opzoeken. Oviedo kan de volledige linkerflank voor zijn rekening nemen en beschikt daarom over een interessant profiel.

* De kersverse trainer Julen Lopetegui blijft duidelijk niet bij de pakken zitten en Real Madrid zou zelfs rond zijn met Alisson Becker, de doelman van AS Roma. Dat schrijft HLN. Real Madrid zou op die manier een nieuwe doelman te pakken hebben, want Keylor Navas bleek dit seizoen niet altijd even betrouwbaar.

* SV Zulte Waregem heeft een akkoord bereikt met KuPS (Veikkausliiga, eerste klasse Finland) over Urho Nissilä - of kortweg "Upi". De 22-jarige Finse jeugdinternational zet de komende drie seizoenen (+1 jaar optie) zijn carrière verder in het Regenboogstadion

*Fiorentina zou zich hebben gemeld om te onderhandelen over een transfer van Junior Edmilson. Standard eist echter tien miljoen euro voor de Belgische Braziliaan.

*Jack Wilshere lijkt komende zomer definitief afscheid te nemen van Arsenal. De 26-jarige middenvelder is einde contract en heeft beslist zijn verbintenis niet te verlengen. Onder andere West Ham, AC Milan en Juventus lonken.

*Anthony Martial staat op het punt te vertrekken bij Manchester United maar toch plakt José Mourinho een waanzinnig prijskaartje van 85 miljoen euro op het hoofd van de Fransman. Vooral Juventus ziet de komst van de aanvaller wel zitten.

*Chelsea heeft een belachelijk laag bod van Thibaut Courtois afgewezen. Volgens The Sun heeft Real Madrid 40 miljoen euro op tafel gelegd, maar dat is uiteraard weggelachen door de Londense club.

*Anderlecht gaat weer voor een speler van Standard. Het 19-jarige talent William Balikwisha kan ook naar clubs als Galarasaray en Genoa maar paars-wit hoopt de middenvelder in België te houden.

*Anderlecht, Standard én Club Brugge komen een stapje te laat in het transferdossier van Miguel Trauco. De 25-jarige linksback is momenteel actief met Peru op het WK en staat op het punt naar Bordeaux te vertrekken.

Poll: Welke club gaat het beste uit de transferperiode komen?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024