Transfermarkt: Mbokani beslist over Anderlecht, Fellaini terug naar JPL?

Transfermarkt: Mbokani beslist over Anderlecht, Fellaini terug naar JPL?
Vrijdag 13 december 2019 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 januari 2020 opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Bij Voetbal 24 zit je nu al op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Marouane Fellaini heeft aangegeven dat hij sowieso terugkeert naar de Jupiler Pro League. Of dat als speler, trainer of in een andere rol zal zijn, moet nog blijken.

*Leicester City is afgehaakt in de strijd om Emmanuel Dennis. Door diens wisselvallige prestaties wil Leicester geen 20 miljoen euro ophoesten.

*Dieumerci Mbokani heeft een overstap in januari naar Anderlecht uitgesloten. Een terugkeer naar paars-wit is niet meer aan de orde voor de spits.

*Niet alleen Club Brugge, Anderlecht, KRC Genk en Zulte Waregem azen op Yohan Boli, maar ook Galatasaray trekt nu aan de mouw van de STVV-spits. Boli wil in januari weg en zou 2 miljoen euro moeten opbrengen.

*Liverpool onderhandelt met Neymar en PSG over een transfer. De Engelse topclub zou 180 miljoen euro veil hebben voor Neymar.

*Simon Mignolet trok met zijn sterke prestaties dit seizoen de aandacht van enkele buitenlandse teams. Club Brugge gaat zijn doelman echter onder geen beding verkopen.

Poll: Denk jij dat Fellaini als speler haalbaar is voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024