Transfermarkt: Mbokani naar Club Brugge, deal van 18 miljoen bij Anderlecht?

Transfermarkt: Mbokani naar Club Brugge, deal van 18 miljoen bij Anderlecht?
Dinsdag 22 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Dieumerci Mbokani is opnieuw in beeld bij Anderlecht. De spits praat naar eigen zeggen met de drie grootste clubs van het land. Dat zou willen zeggen dat het niet eens is uitgesloten dat Mbokani zijn carrière verderzet bij Club Brugge.

*Club Brugge en Vitesse zijn in vergevorderde gesprekken over de transfer van Loïs Openda. De spits zou na een geslaagde uitleenbeurt definitief naar Arnhem verhuizen.

*Albert Sambi Lokonga is zo goed als weg bij Anderlecht. De middenvelder zou voor 17 à 18 miljoen euro naar Arsenal verhuizen.

*Didier Lamkel Zé stuurde zijn kat naar de eerste training bij Antwerp. Hij begeeft zich nu écht naar de exit op de Bosuil.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024