Transfermarkt: Recordbedrag voor Club Brugge, Nmecha op weg naar Bundesliga?

Transfermarkt: Recordbedrag voor Club Brugge, Nmecha op weg naar Bundesliga?
Woensdag 16 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Lukas Nmecha gaat Anderlecht definitief verlaten. Dat liet hij zelf weten. De spits wil zijn carrière in het buitenland verder zetten. Het valt af te wachten of Manchester City hem zal verhuren of verkopen.

*Club Brugge probeerde Lukas Nmecha in laatste instantie nog weg te kapen, maar in België wou de Engelse Duitser nergens anders spelen dan bij Anderlecht. Blauw-zwart zou naar verluidt bereid geweest zijn 10 miljoen euro te geven, wat een recordbedrag zou zijn voor een inkomende transfer.

*Dat Cristiano Ronaldo op vertrekken staat bij Juventus was al geweten, maar nu zou hij toch terugkeren naar ex-club Manchester United.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024