Transferoorlog ontstaan om Dennis Praet

Transferoorlog ontstaan om Dennis Praet
Woensdag 21 maart 2018 - 23:00   I   door Redactie

Dennis Praet mag dan wel geen Rode Duivel zijn. Aan interesse is er geen gebrek voor de middenvelder van Sampdoria. Praet is aan een sterk tweede seizoen bezig bij de club uit Genua. Een toptransfer lijkt dan ook in aantocht voor de Belgische middenvelder.

Er is een heuse transferoorlog losgebarsten om Praet in Italië. Zowel Inter Milaan als Juventus willen de voormalige speler van Anderlecht. Volgens Corriere dello Sport beschikt Juventus over de beste papieren om Praet over te nemen. Juventus zou al lange tijd contact hebben met zowel Sampdoria als de entourage van Praet.

Praet heeft een afkoopsom van 26 miljoen euro in zijn contract staan. Juventus legt dat mogelijk op tafel in de zomer en dan lijkt niets nog een transfer in de weg te staan. De enige goeie kans voor Inter is dat Juventus nog de prijs zou proberen te drukken. Zelf heeft Inter goeie contacten met Sampdoria en mogelijk kan er dan nog een speler van Inter in de deal betrokken worden.

Geen Rode Duivel

Praet kende een moeizaam eerste seizoen bij Sampdoria en blonk niet meteen uit. In zijn tweede seizoen maakt hij wél indruk. Toch kreeg hij van bondscoach Roberto Martinez geen uitnodiging voor een selectie voor de Rode Duivels. Hij is er op het WK dus allicht niet bij. Een toptransfer ligt wel in het verschiet voor hem.

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Praet  I   Sampdoria  I   Juventus  I   Inter  I   shw

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024