Trekt Mazzu naar deze Belgische topclub?

Trekt Mazzu naar deze Belgische topclub?
Maandag 01 januari 2018 - 12:15   I  

Felice Mazzu heeft het afgelopen jaar geweldig werk geleverd bij Charleroi. Veel mensen dachten dan ook dat hij afgelopen zomer Charleroi ging verlaten voor een Belgische topclub.

Elke Belgische topclub zocht in 2017 een nieuwe trainer en telkens werd Mazzu genoemd. Toch bleef hij in Charleroi, waar hij nu zo goed als zeker Play-Off I haalt. Hij staat bovendien op een knappe tweede plaats, waarmee hij zijn status als toptrainer alle eer aandoet. 

Het zou dan ook zeer goed kunnen dat Mazzu in 2018 Charleroi inruilt voor een andere Belgische topclub. Het enige probleem is dat elke Belgische topclub momenteel een trainer heeft waar het tevreden mee is. Leko doet het fantastisch bij Club Brugge, Anderlecht heeft met Vanhaezebrouck de gedroomde trainer en RC Genk en AA Gent hebben met Clement en Vanderhaeghe net een nieuwe trainer met veel potentie. Enkel de positie van Sa Pinto bij Standard staat wankel.

Toch lijkt een transfer naar Standard voor Mazzu zeer moeilijk te liggen. Charleroi inruilen voor de rivaal uit Luik lijkt niet het beste plan. Zijn toekomst lijkt dan ook in Vlaanderen te liggen, al is daar momenteel geen enkele club op zoek naar een nieuwe trainer. Al kan dat in het voetbal snel veranderen.

Poll: Trekt Mazzu in 2018 naar een Belgische topclub?

TAGS  I  Mazzu  I   Charleroi  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024