Uitgelekt: 'Anderlecht greep in januari naast deze smaakmaker uit JPL'

Uitgelekt: 'Anderlecht greep in januari naast deze smaakmaker uit JPL'
Donderdag 22 maart 2018 - 07:06   I  

Bij RSC Anderlecht moesten ze in januari door één van de moeilijkste transferperiodes in járen. Door de nakende overname van de club waren er nauwelijks financiële middelen voorhanden en werden er bijgevolg amper transfers gerealiseerd. En zo greep paars-wit ook naast een smaakmaker uit de Jupiler Pro League.

La Dernière Heure kwam immers te weten dat Anderlecht zich in januari maar wat graag wilde versterken met… Ibrahima Seck. Het was de bedoeling dat de Brusselaars zich in januari zouden verzekeren van de handtekening van de Senegalees van Waasland-Beveren, die vervolgens komende zomer gratis (hij was einde contract op De Freethiel, nvdr.) de overstap zou maken.

Seck was gecharmeerd door het voorstel van Anderlecht, maar was toen al vergevorderde onderhandelingen met KRC Genk. Uiteindelijk besliste de 28-jarige verdedigende middenvelder om het voorstel van paars-wit naast zich neer te leggen en voor een avontuur in Limburg te kiezen.

In het Constant Vanden Stockstadion zagen ze in Seck de ideale opvolger voor Leander Dendoncker, die in het tussenseizoen zo goed als zeker andere oorden zal opzoeken. Het onderstreept nogmaals dat ze bij Anderlecht serieus rekening houden met een zomers vertrek van hun Rode Duivel.

Poll: Had Seck een goede versterking voor Anderlecht geweest?

TAGS  I  Seck  I   RC Genk  I   Waasland-Beveren  I   Anderlecht  I   Dendoncker

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024