Unibet Experts blikken vooruit: "Club Brugge heeft een probleem"

Unibet Experts blikken vooruit:
Vrijdag 07 mei 2021 - 10:30   I   door Redactie

De nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League staat voor de deur en dat wil zeggen dat de Unibet Experts vooruitblikken naar de wedstrijden van dit weekend. Deze week hebben ze extra aandacht voor KRC Genk-Club Brugge en Anderlecht-Antwerp.

Club Brugge heeft nog steeds een voorsprong van acht punten op KRC Genk. Dat is een comfortabele voorsprong. Vanaken en Vormer komen minder in het stuk voor, maar waren tegen Anderlecht wel belangrijk bij de goals. Dat is positief", merkt Mo Messoudi op.

Expert Dimi denkt dat Club Brugge het moeilijk zal hebben in de Luminus Arena. “Club Brugge heeft toch een probleem. In vijf van zijn laatste zes wedstrijden kon het de nul niet houden. In het begin van het seizoen lukte het wel, maar nu krijgt Club Brugge veel goals tegen."

"Beste voetbal in België"

"Nu komen ze uit tegen KRC Genk, dat vijftien keer scoorde in zijn laatste vijf wedstrijden. Ik zou bijna durven zeggen dat dit Genk, met geloof in eigen kunnen, het beste voetbal in België speelt", besluit Dimi. Beide Experts geloven dat het vanavond een draw wordt in Genk.

Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Meespelen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024