Vader Vossen haalt uit naar RC Genk: "Die mocht zich alles permitteren"

Vader Vossen haalt uit naar RC Genk:
Zondag 20 mei 2018 - 09:40   I  

Jelle Vossen speelde dan toch nog een belangrijke rol in de titelstrijd. Zijn doelpunt tegen Charleroi en zijn doelpunt tegen Standard bleken uiteindelijk voldoende voor de titel. Diaby was er op dat moment niet bij door een blessure, maar Vossen greep die kans met beide handen.

Club ging Vossen halen in Engeland, waar hij goede momenten wist af te wisselen met slechte momenten. Zijn Engels avontuur werd geen groot succes, maar spijt heeft Vossen er niet van. Ook zijn vader vertelt nu in Het Belang van Limburg dat het toen hét moment was voor zijn zoon om Genk te verlaten. Rudi is wel nog steeds erg scherp voor Racing Genk, dat Vossen de droomtransfer niet echt gunde.

"Het was toen de hoogste tijd om te vertrekken uit Genk. Er was het geval-Mboyo, die zich blijkbaar alles mocht permitteren. En daarnaast kregen andere sterkhouders in de ploeg wél hun gedroomde transfer, terwijl Jelle niet mocht vertrekken. Dat vrat aan hem. Hij wilde het liefst voor Mönchengladbach spelen, maar het werd uiteindelijk Middlesbrough. Dat verhaal had mits een beetje meer geluk heel anders kunnen uitdraaien. Als zijn schot in de finale van de play-offs tegen Norwich in de plaats van tegen de lat tien centimeter lager was gevallen, speelde hij nu misschien wel in de Premier League.”

Poll: Kan Vossen het niveau van de Premier League aan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vossen  I  RC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024