Van Holsbeeck legt uit wat hij van plan is tijdens transferperiode

Van Holsbeeck legt uit wat hij van plan is tijdens transferperiode
Zaterdag 13 januari 2018 - 23:10   I  

Binnenkort zwaait Marc Coucke de plak bij RSC Anderlecht. Vanaf 1 maart mag de rijke investeerder zich officieel moeien met de gang van zaken bij paars-wit. Ondertussen doen ze bij Anderlecht hun stinkende best om de overname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

“Iedereen in de club vraagt zich nu af: wat gaat er allemaal gebeuren?”, aldus manager Herman Van Holsbeeck bij Sporza. “Maar de jongere generatie maakt zich meer zorgen dan ik. Ik ben in de laatste rechte lijn van mijn carrière."

"Ik zit 15 jaar bij Anderlecht en ben op een leeftijd gekomen dat ik denk: hoe kan ik op een waardige manier afscheid nemen van deze club. De voorbije 15 jaar is Anderlecht nooit buiten de top 3 geëindigd. Het zou mooi zijn als dat nu ook weer zou lukken”, benadrukt Van Holsbeeck.

Toch is de manager niet van plan om uit te bollen. "We worden hier allemaal goed betaald in de club. Iedereen moet in zijn domein er het maximale proberen uit te halen. Ik zal dan ook mijn uiterste best om deze transferperiode op een positieve manier af te sluiten.”

TAGS  I  Van Holsbeeck  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024