Vanaken en De Mil duidelijk over titelkansen Club Brugge: “Dán kan er veel!”

Vanaken en De Mil duidelijk over titelkansen Club Brugge: “Dán kan er veel!”
Maandag 24 april 2023 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge deed zondag wat niemand nog verwacht had. Neen, we hebben het natuurlijk niet over de monsteroverwinning tegen Eupen, maar wel over het halen van play-off 1.

Daarvoor mogen ze vooral AA Gent bedanken, want de Buffalo’s bleven met lege handen achter na een confrontatie met degradant KV Oostende. Club begint met een achterstand van acht punten op KRC Genk aan de Champions’ play-off.

Dat is natuurlijk een grote achterstand, zéker om in zes matchen nog in te halen. Trainer Rik De Mil had het op de clubwebsite over de titelambities van blauw-zwart: “Ik geloof altijd in alle scenario’s!”

“Je kan me misschien naïef noemen, maar als je in voetbal echt in iets gelooft en er alles aan doet, dan kan er veel!”, aldus De Mil. Ook kapitein Vanaken reageerde: “Eigenlijk is deze club het aan zijn status verplicht om tot de vier beste teams te behoren.”

Europa

“Na dit moeilijke seizoen had het natuurlijk anders gekund. En nogmaals: in play-off 1 kan er veel, al ben ik evenwel heel realistisch wat de titel betreft”, laat Vanaken zich niet wild maken. “Maar een Europees ticket is een absolute must!”

Poll: Op welke plaats zal Club de play-offs afsluiten?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024