Vanaken onder de indruk van Anderlecht, maar hij ziet nog titelkandidaat

Vanaken onder de indruk van Anderlecht, maar hij ziet nog titelkandidaat
Zaterdag 18 augustus 2018 - 14:40   I  

Het nieuwe voetbalseizoen belooft ontzettend spannend te worden. Waar buiten Club Brugge vorig seizoen alle topclubs veel steken lieten vallen, is dat dit seizoen niet meer het geval. Alle topclubs zijn goed aan het seizoen begonnen en het is nu al duidelijk dat Club geen vrijgeleide naar de titel zal krijgen.

Daarvoor is de tegenstand dit seizoen iets te sterk. Dat ziet ook Hans Vanaken, die beseft dat het nu moeilijker zal worden voor Club Brugge dan vorig seizoen. Toen staken ze er in Brugge met kop en schouders bovenuit. Nu ziet de middenvelder van Club twee grote titelkandidaten.

Zo zag Vanaken Anderlecht gaan winnen op het veld van Charleroi en dat is veelzeggend. Ook Racing Genk doet het in zijn ogen fantastisch. “Wij zijn in elk geval minstens even sterk, maar de waardeverhoudingen liggen dichter bij mekaar, al vind ik het moeilijk inschatten. Genk bijvoorbeeld heeft nauwelijks nieuwe spelers, maar brengt wel heel fris voetbal. Ik beschouw ze nu ook als een titelkandidaat", aldus Vanaken.

Poll: Is Genk een titelkandidaat?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  RC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024