Vanaken scherp voor eigen ploegmaats: "Dat moesten we doen"

Vanaken scherp voor eigen ploegmaats:
Zondag 18 februari 2018 - 10:45   I  

Hans Vanaken heeft gisteren in Jan Breydel zijn klasse nogmaals getoond. Jammer genoeg leverde dat voor Club Brugge slechts één puntje op. De middenvelder van Club Brugge was dan ook niet helemaal tevreden na de wedstrijd.

Volgens hem heeft Club de kansen gemist om de wedstrijd dood te maken. Zo konden Wesley en Diaby een grote kans niet benutten en dat heeft Club Brugge toch in de problemen gebracht. Die bal die op het einde dan nog goed valt voor Racing Genk was dan ook extra zuur.

"We maakten snel de 1-1 en daarna ging de match goed op en neer. In de tweede helft miste Wesley een grote kans. Die moest eigenlijk binnen. Daarna volgde toch de 2-1 voor ons, maar de kans erna met Abdou werd opnieuw gemist. Die momenten moet je kunnen pakken in de wedstrijd, die twee doelpunten verschil. Nu moest één bal maar goed vallen en dat gebeurde dan ook. Het was een goede match op niveau. Alleen pakten we de momenten in de match niet. We moeten een wedstrijd rapper dood kunnen maken. Sneller de 2-1 of de 3-1 maken dus", aldus Vanaken op de webstek van Club Brugge.

Poll: Moest Club Brugge deze wedstrijd winnen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vanaken  I   RC Genk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024