Vanden Stock reageert op overname Anderlecht: "Daarom ben ik verheugd"

Vanden Stock reageert op overname Anderlecht:
Woensdag 20 december 2017 - 16:40   I  

Van een flinke verrassing gesproken. Coucke is de nieuwe eigenaar van Anderlecht. Roger Vanden Stock geeft de fakkel dus door aan de flamboyante zakenman.

Op de website van Anderlecht reageerde Vanden Stock al op de overname. Volgens hem was dit het juiste moment om de fakkel door te geven. Hij weet ook waarom de Raad van Bestuur voor Coucke koos.

"Zoals mijn vader het mij voordeed, wou ik op tijd de fakkel doorgeven, zodat ik zeker was dat RSCA in goede handen terechtkwam. Met andere woorden, in de handen van mensen die het goed voor hebben met de club, en die bovendien een langetermijnvisie hebben en de club de nodige stabiliteit kunnen bieden. Daarom ben ik verheugd met de beslissing van de Raad van Bestuur om de club over te laten aan de heer Coucke, samen met de aandeelhouders die aan boord blijven."

De toekomst ziet er volgens Vanden Stock rooskleurig uit met de komst van Coucke. "Zij bieden samen de beste garantie op een succesvolle toekomst, waarin RSC Anderlecht het hoogste doel zal kunnen nastreven in België en een rol van betekenis zal blijven spelen in Europa."

Vrijdag om 15 uur zullen Anderlecht en Coucke meer uitleg geven. Tot dan reageren beide partijen niet.

Poll: Is dit goed voor de toekomst van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024