Vandenbempt scherp voor Club Brugge: "Het besef is er intern bij de club ook"

Vandenbempt scherp voor Club Brugge:
Maandag 23 november 2020 - 13:00   I   door Redactie

Peter Vandenbempt ziet - ondanks de 1-0-zege tegen KV Kortrijk - toch wel problemen voor Club Brugge. Het spel dat blauw-zwart op de mat legt, is niet goed genoeg.

"Het gevoel bij Club Brugge is deze dagen dubbel. Ze staan alleen op kop in het klassement, dat is goed. Maar het is wel het zwakst presterende Club in een paar jaar. Ook dat besef is er intern", zegt Vandenbempt bij Sporza. "Dat zie je aan de cijfers, die spreken voor zich: dit seizoen leverde het al 13 punten in, vorig jaar was dat pas het geval na 22 speeldagen. Het verloor al 3 keer, vorig hele seizoen maar 1 keer.

"Maar er zijn vooral ook nauwelijks overtuigende overwinningen. Er was even een opflakkering tegen Eupen, Zulte Waregem en Anderlecht. Toen won het vlot, maar de trein is nadien toch niet echt vertrokken geraakt."

Vormer-Vanaken

"Wat ook anders altijd kwaliteit garandeert - namelijk Vanaken en Vormer, dat is ook veel minder. Het uitvoetballen van Deli was alweer dramatisch. Er zit geen vaart in het voetbal van Club Brugge. Het is gewoon collectief en individueel veel minder. De defensie is minder stabiel, de doelman is niet onoverwinnelijk zoals vorig jaar", aldus Vandenbempt.

Poll: Denk jij dat Club snel beter zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024