Vandenhaute legt nieuw (en verrassend) bod op Anderlecht uit

Vandenhaute legt nieuw (en verrassend) bod op Anderlecht uit
Woensdag 20 december 2017 - 11:06   I  

Vandaag neemt Anderlecht een beslissing over de verkoop van de club. Om 12.30 uur vergadert de Raad van Bestuur op een geheime locatie. In de namiddag zal dan duidelijk worden wat er precies met de Brusselse club staat te gebeuren.

Wouter Vandenhaute, sterke man bij Woestijnvis, bracht alvast een bod uit op Anderlecht. Hij deed dat niet alleen, maar samen met enkele investeerders. Zij zouden samen 45 miljoen euro betalen voor 60% van de aandelen.

"We bieden misschien niet de hoogste prijs, maar we hebben wel een sterk sportief project voor de lange termijn", vertelt Vandenhaute aan De Standaard. "Een project waarbij uitgegaan wordt van de interne sterkten en interne dynamiek van Anderlecht. Als je dat heropbouwt, zal de rest wel volgen"

In tegenstelling tot wat velen denken, draait het volgens Vandenhaute niet alleen om geld. "Andere kandidaten denken dat het enkel een centenkwestie is, maar zijn niet geïnteresseerd in het sportieve. Nu is het ook voor mij afwachten of ons bod het haalt", besluit Vandenhaute.

Poll: Geloof jij in het project van Vandenhaute?

TAGS  I  Vandenhaute  I   Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024