Vanhaezebrouck: "Dat deed Club Brugge zeker niet"

Vanhaezebrouck:
Vrijdag 17 februari 2017 - 19:20   I   door Redactie

AA Gent won van Tottenham, maar zondag wacht een misschien nog veel belangrijkere wedstrijd op Standard. Play-off I staat op het spel.

“Iedereen zegt dat Standard niet goed bezig is. Ik heb ook het eerste kwartier van hun thuismatch tegen KV Kortrijk gezien. Komt Standard dan 2-0 voor dan eindigt die wedstrijd met een forfaitscore. Tegen Club Brugge, eveneens op Sclessin, geven ze gemakkelijk wat doelpunten weg, zeker het eerste, dat is waar. Het is echter niet zo dat Club Brugge Standard volledig overklaste", benadrukt Vanhaezebrouck op de clubwebsite.

"Gedurende langere periodes had de thuisploeg de wedstrijd in handen. De Rouches hadden kunnen scoren. Wat ik zag in het spel van Standard heb ik kunnen gebruiken voor onze match tegen Club Brugge, de volgende speeldag. We hebben die wedstrijd gewonnen.”

“Je mag en je kan Standard niet onderschatten. Ze zijn offensief sterk en hebben een goed evenwicht in de ploeg. Het mag dan de laatste weken dan misschien niet volledig volgens plan lopen, ze wonnen wel op Waasland-Beveren en maken daardoor nog een beetje kans op play-off I. Bovendien is het voor hen de match van de laatste kans. "

TAGS  I  Standard  I   AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024