Vanhaezebrouck heeft grote kopzorgen door sleutelspeler Anderlecht

Vanhaezebrouck heeft grote kopzorgen door sleutelspeler Anderlecht
Zondag 07 januari 2018 - 11:18   I  

Anderlecht is momenteel bezig aan zijn stage in het Spaanse La Manga. De landskampioen hoopt er zich klaar te stomen voor de terugronde en HVH probeert de ploeg eindelijk definitief op de rails te krijgen.

Vanmorgen kreeg Anderlecht echter slecht nieuws. Gisteren liet Het Laatste Nieuws al weten dat Teodorczyk naar de kant moest met een blessure aan de heup. Deze morgen stond de Pool terug op het trainingsveld, maar moest hij weer geblesseerd naar de kant. Opnieuw de heup, dat liet de club weten via de website.

Tijdens de eerste training moest Teo toch opnieuw naar de kant. Hij ondervond te veel last aan een overbelasting van de heup. De medische staf bekijkt nu hoe en wanneer de Pool opnieuw kan aanpikken bij de groep. Dat schreeg RSCA.

Gisteren werd de Pool dus nog uit voorzorg naar de kant gehaald, maar de blessure kan dus eens bijzonder vervelend uitdraaien. Voor Vanhaezebrouck een gigantische aderlating, want door het vertrek van Beric en Harbaoui blijft er diep in de spits niet veel meer over. Teodorczyk is momenteel zo een sleutelspeler in het systeem van Hein, want zonder diepe spits moet die het hele systeem aanpassen. Hopelijk krijgt Anderlecht Teo snel fit, of vinden ze snel een nieuwe spits.

Poll: Gaat Anderlecht het moeten doen met Teo in de terugronde?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk  I   Vanhaezebrouck

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024