"Vanhaezebrouck heeft zelfde probleem als...Preud'homme"

Dinsdag 19 december 2017 - 21:05   I  

De kritiek op Hein Vanhaezebrouck na de verloren topper tegen Club Brugge is niet mals. Al zijn er ook verzachtende omstandigheden.

"Die andere Belgische toptrainer, Michel Preud'homme, kwam net als Vanhaezebrouck eveneens midden september, toen in 2013, naar Club Brugge om de crisis te bezweren die was nagelaten door een trainer (Juan Carlos Garrido) waarvan later nooit meer iets is gehoord", schrijft chef sport Stephan Keygnaert in HLN. 

"Enkele weken nadien werd Club in de tweede ronde van de beker uitgeschakeld door KV Kortrijk, in oktober verloor blauw-zwart ginder alweer met 4-1 en ging het kopje-onder in de stadsderby tegen Cercle Brugge. Op tweede kerst kwam Waasland-Beveren winnen op Olympia en kort na Nieuwjaar was Anderlecht veel te sterk. Sounds familiar, allemaal?"

"Preud'homme heeft Club Brugge drie jaar later verlaten met een landstitel, een beker, en een kwartfinale in de Europa League op zijn palmares", besluit hij. Afwachten dus op Vanhaezebrouck ook zo'n parcours kan afleggen.

 

Poll: Ben jij het eens met Keygnaert?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Vanhaezebrouck  I   Preud'homme

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024