'Vanhaezebrouck speelt op de verrassing en kiest deze vervanger voor Vranjes'

'Vanhaezebrouck speelt op de verrassing en kiest deze vervanger voor Vranjes'
Dinsdag 21 augustus 2018 - 19:20   I  

De kogel is door de kerk: Ognjen Vranjes speelt niet tegen Club Brugge. Dat betekent dat Hein Vanhaezebrouck mag beginnen puzzelen, want de nieuwkomer heeft zich in geen tijd in de basis gespeeld bij paars-wit.

Anderlecht zou nog snel een nieuwkomer kunnen binnenhalen, wat het ook probeerde met Sikou Niakaté. Die transfer sprong vandaag echter af, waardoor het wel heel moeilijk wordt om nog een nieuwe verdediger in te passen voor zondag.

Dan maar oplossen met een oude bekende in te zetten, want Kara Mbodj is nog steeds een speler van Anderlecht. Al zal Hein Vanhaezebrouck dat meer dan waarschijnlijk niet doen volgens Het Nieuwsblad. "Kiezen voor Kara zou logisch zijn. Hij heeft het meeste ervaring als defensieleider, maar het zal niet gebeuren. Anderlecht wil absoluut af van King Kara. Zijn laatste match met inzet dateert al van 17 december op Club Brugge. Nadien onderging hij een knieoperatie en zelfs op het WK kwam hij niet van de bank." Toch een sprankeltje hoop voor de Kara-liefhebbers, want de verdediger traint nog steeds mee met de A-kern en bewees al dat hij fit is.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024