Vanhaezebrouck ziet rare dingen gebeuren en verbaast Club met uitspraak

Vanhaezebrouck ziet rare dingen gebeuren en verbaast Club met uitspraak
Maandag 24 april 2023 - 12:30   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck greep zondag met AA Gent in extremis naast een ticket voor play-off 1. Ze verloren met 1-2 tegen degradant KV Oostende.

Na de match stond de trainer van de Buffalo’s de pers te woord: “Het was gewoon niet goed genoeg. Het was bij ons gewoon te weinig. De enige mogelijke uitleg is dat we niet 100% fit waren na onze midweekmatch.”

“Maar had ik dan 5 beloften moeten zetten? Dan laat je Depoitre invallen en moet je met zijn tienen verder omdat hij zich blesseert na 5 minuten... Het is typerend voor ons jaar”, zucht de AA Gent-coach.

Hij was verrast van het niveau dat KV Oostende haalde: “Mensen van de club zeiden dat ze nog nooit zo goed waren dit seizoen. (zucht) Iedereen had een geslagen ploeg verwacht, maar blijkbaar moet er toch nog ergens motivatie geweest zijn.”

Club Brugge

Vanhaezebrouck doelt daarmee op de mogelijkheid dat de grote concurrent voor de Champions’ play-off - Club Brugge - KV Oostende met behulp van een ‘aanmoedigingspremie’ gemotiveerd heeft.

In Nederland zou dat geen probleem zijn, maar bij ons is dat competitievervalsing. Best een zware betichting, al kwamen die woorden natuurlijk niet letterlijk uit Hein Vanhaezebrouck zijn mond.

Poll: Geloof jij dat Club KVO een 'aanmoedigingspremie' beloofd heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  KV Oostende  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024