Verhaeghe luidt alarmbel bij Club Brugge: "Dit is levensgevaarlijk"

Verhaeghe luidt alarmbel bij Club Brugge:
Zaterdag 23 december 2017 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge wil absoluut een nieuw stadion bouwen. Dat is volgens voorzitter Bart Verhaeghe ook echt noodzakelijk.

"Bij de wedstrijd tegen Lokeren lag een 10 centimeter dik sneeuwtapijt op het veld. Maar veel erger: in de kleedkamers stond water. De blazers die voor de verwarming moesten zorgen, hadden kortsluiting en het smeltwater droop van de elektriciteitsleidingen", zo vertelt Verhaeghe in De Tijd.

"We hebben er onze spelers moeten weghalen, het was levensgevaarlijk. Het stinkt er, het is muf. De dag na een match wil je er niet binnenkomen. We moeten speciaal firma's laten komen om de kleedkamers te ontgeuren. Het is gewoon niet te harden."

Een nieuw stadion is absoluut noodzakelijk dus. "Sinds 2012 heeft Club Brugge al 13 miljoen euro geïnvesteerd in dat oude stadion. Om maar te zeggen dat wij er alles voor over hebben om de fans centraal te stellen", stelt hij. "Ik ben een Club Brugge-supporter, mijn wortels liggen in West-Vlaanderen, ik weet wat dat wil zeggen: bluven goan. We zijn niet anders geworden sinds ik eigenaar werd."

"Integendeel, we zijn meer Club Brugge dan ooit. Ik zou graag meer dan de huidige 24.000 abonnementen willen verkopen. We zouden, als we willen, gemakkelijk naar 32.000 kunnen gaan. Maar dat kan niet, daarvoor biedt het huidige stadion te weinig plaats."

Poll: Moet Club dringend een nieuw stadion krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Verhaeghe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024