Verlaat deze goaltjesdief Club Brugge in januari?

Verlaat deze goaltjesdief Club Brugge in januari?
Maandag 25 december 2017 - 13:34   I  

Club Brugge doet het momenteel uitstekend in de Jupiler Pro Leagu. De ploeg van Ivan Leko legt goed voetbal op de mat en prijkt autoritair aan de leiding in het klassement. Kan blauw-zwart in januari zijn kern samenhouden?

Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe houden hout vast, maar in principe zou het geen probleem mogen zijn om de huidige kern samen te houden. Iedereen wil toch graag voor de titel spelen, niet?

Al is het uitkijken naar de plannen van Abdoulay Diaby zijn. Afgelopen zomer stond de snelle spits uit Mali nog op vertrekken, maar uiteindelijk besliste hij om Club Brugge trouw te blijven en voluit zijn kans te gaan onder Ivan Leko.

Topschutter bij Club Brugge

Diaby is naast Jelle Vossen, Emmanuel Dennis en Wesley Moraes één van de vier spitsen die kansen krijgt van Leko. Sinds de wedstrijd tegen KV Mechelen is Diaby zelfs topschutter bij blauw-zwart.

Of hij ook nu nog aan een transfer denkt? In het voetbal is alles mogelijk, maar we durven te betwijfelen dat Diaby volgende maand plots andere oorden zal opzoeken.

Poll: Zal Diaby bij Club Brugge blijven?

TAGS  I  Diaby  I   Club Brugge

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024