Vermant legt uit waarom hij plots vertrekt bij Club Brugge

Vermant legt uit waarom hij plots vertrekt bij Club Brugge
Vrijdag 05 januari 2018 - 15:17   I  

Sven Vermant is de nieuwe trainer van Waasland-Beveren. De gewezen middenvelder ruilt de beloften van Club Brugge in voor een uitdaging als hoofdcoach op het hoogste niveau.

De voorbije dagen ging het plots snel voor Vermant. "Ik kwam van Duitsland waar ik met de beloften van Club Brugge een toernooi heb afgewerkt”, vertelt Vermant aan Het Nieuwsblad.

“Ik ben rechtstreeks naar hier gekomen, heb onderweg nog snel de training voorbereid en ben er dan aan begonnen. Waarom? Mijn filosofie leunt sterk aan bij die van de club. Dan ligt een samenwerking voor de hand. De eerste contacten waren positief, ik ben hier met een goed gevoel. Hier wordt ambitieus gewerkt", benadrukt de kersverse coach van De Leeuwen.

Volgende stap

Vermant plukt de vruchten van zijn goede werk bij de beloften van Club Brugge. Toch was hij het nog niet beu in het Jan Breydelstadion. "Neen, ik was niet uitgekeken op mijn job bij Club."

"Maar als je een volgende stap kunt zetten, moet je die zetten. Waasland-Beveren zocht een coach, ik moest een keuze maken. Ik heb ook altijd zo open mogelijk gecommuniceerd met Club."

Poll: Gaat Vermant het goed doen bij Waasland-Beveren?

TAGS  I  Vermant  I   Club Brugge  I   Waasland-Beveren

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024