‘Vincent Mannaert kijkt op: Blauw-zwart heeft nieuwe manager aangeduid’

‘Vincent Mannaert kijkt op: Blauw-zwart heeft nieuwe manager aangeduid’
Vrijdag 05 mei 2023 - 22:00   I   door Redactie

Er was de voorbije weken bij Club Brugge heel wat te doen rond Vincent Mannaert (en zijn problematiek met alcohol). Het Club-bestuur heeft enkele duidelijke eisen gesteld.

Zo mogen eerdere voorvallen - zoals beschonken in de kleedkamer zijn zegje komen doen - niet meer gebeuren. Lukt dat niet, dan zal hij aan de kant geschoven worden. Mannaert is de algemeen manager bij Club Brugge, maar hij wordt sinds vorig jaar op sportief vlak bijgestaan door Tom Caluwé.

Caluwé maakte de overstap van KV Mechelen, maar gaat aan het einde van het seizoen alweer vertrekken bij blauw-zwart. Club wil weliswaar niet dat Mannaert alle taken weer op zich neemt en heeft een vacature uitgeschreven om een nieuwe rechterhand voor hem te vinden.

De Krant van West-Vlaanderen meldt nu dat ze al een opvolger voor Tom Caluwé te pakken hebben. Ze beweren dat de 36-jarige Matthias Leterme - die onlangs opstapte bij KV Kortrijk - na de play-offs de nieuwe sportief manager van blauw-zwart zal worden. De komende weken wordt er meer duidelijkheid verwacht.

Poll: Zal Leterme het langer uithouden als sportief manager dan Caluwé?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024