'Voor deze club speelt Nakamba volgend seizoen'

'Voor deze club speelt Nakamba volgend seizoen'
Vrijdag 03 november 2017 - 10:33   I  

Marvelous Nakamba speelt een schitterend seizoen met Club Brugge. Hij heerst op het middenveld en heeft dan nog eens uitstekende voeten ook. De interesse uit het buitenland wordt dan ook groot.

Zo werd eerder al bekendgemaakt dat Liverpool interesse zou tonen in de Zimbabwaan. Volgens Aad De Mos past Nakamba wel in de Premier League, maar dan moet hij wel nog een belangrijke stap zetten.

"Die competitie lijkt hem te liggen, maar dan moet zijn handelingssnelheid wel fors omhoog. Je ziet dat veel Nederlanders daar door het ijs zakken", aldus De Mos.

De Mos denkt trouwens nog dat het beter is dat Nakamba eerst nog een jaartje bij Club blijft. Hij zou Nakamba graag met Club in de Champions League zien spelen volgend seizoen.

Ook technisch directeur van Vitesse Mo Allach, die samen met zijn scoutingcel Nakamba in 2014 bij het tweede elftal van het Franse Nancy ging ophalen, weet dat Club niet het eindstation is voor de middenvelder. Ook hij denkt dat een transfer nog te vroeg komt.

"Nakamba is uitermate geschikt voor de Premier League", aldus ontdekker Allach. "Maar soms moet je niet te snel gaan. Nog één jaartje bij Brugge zou hem goed doen."

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Nakamba

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024