Vormer heeft gouden raad voor Martinez: "Bouw een teampie rond hem!"

Vormer heeft gouden raad voor Martinez:
Maandag 21 mei 2018 - 21:35   I  

Ruud Vormer heeft er een geweldig seizoen opzitten en mocht vandaag als fiere kapitein pronken met de beker die Club Brugge kreeg voor haar vijftiende landstitel. Een titel waarin Vormer een erg grote speelde met zijn 19 assists.

Iemand die bij de Rode Duivels en bij Manchester City met assists strooit is Kevin De Bruyne. De assistenkoning van Europa was vanavond het gespreksonderwerp in het nieuwe programma van Ben Crabbé op Eén, Wereldkampioenen. 

Daarin was ook Ruud Vormer te gast en die had een gouden tip voor Roberto Martinez. "Heerlijk toch? Als je zo'n speler achter je hebt. Ik hoop dat ze bij de Rode Duivels ook weten wat die met de bal gaat doen. Daar gaat het toch om. Lukaku zal ook wel naar City kijken. Ik zou een 'teampie' rond hem bouwen. Zet hem lekker op zijn plekkie en de rest er rond", aldus de kapitein van Club Brugge.

Een ploeg bouwen rond De Bruyne

Ook Mulder zou voor die aanpak kiezen. "De trainer moet ze ook op de goede plek zetten. En ik zou het inderdaad ook rond De Bruyne opbouwen en dan Hazard daar wat vrij laten ronddartelen", aldus Mulder. Beide heren vinden trouwens dat De Bruyne op dezelfde plek moet spelen bij de Rode Duivels als bij Man City.

Poll: Moet Martinez een ploeg bouwen rond De Bruyne?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vormer  I  De Bruyne  I  Rode Duivels  I  WK

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024