Vossen laat zich uit over de ongelooflijke blunder van Hubert bij zijn doelpunt

Vossen laat zich uit over de ongelooflijke blunder van Hubert bij zijn doelpunt
Zondag 22 januari 2017 - 17:00   I  

Jelle Vossen kon tegen Standard de score openen dankzij een blunder van Standard-doelman Hubert. Hij schatte de kopbal van Vossen totaal verkeerd in.

"Mijn kopbal had de goede richting, maar hij was zeker niet hard. Ik denk dat Hubert de bal naast zijn goal zag belanden en het zag er inderdaad maar wat vreemd uit. Maar daar malen we niet om. Het was belangrijk om op voorsprong te komen en daarna hebben we het gewoon goed uitgespeeld", reageerde Vossen achteraf.

Club Brugge maakte daarna relatief makkelijk komaf met Standard, het werd nog 0-3. "Neen, 0-3 winnen op Standard is me nog nooit overkomen. Komen winnen op Sclessin is zeker niet evident, maar we hebben een prima wedstrijd gespeeld en verdienen vandaag gewoon de drie punten."

Enige smet op de zege was dat hij zelf vroegtijdig naar de kant moest met een blessure. "In een duel met Hubert kreeg ik zijn knie vol op mijn bil en de spier is helemaal opgesteven. Of de midweekspeeldag in het gedrang zal komen, weet ik niet. Maar normaal herstel ik wel snel, hoor."

TAGS  I  jelle vossen  I   club brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024