Vrouw Roos doet onthulling over Ruud Vormer: "Wie had dat gedacht?"

Vrouw Roos doet onthulling over Ruud Vormer:
Maandag 23 maart 2020 - 22:00   I   door Redactie

Ten huize Vormer zijn het speciale tijden. Ruud Vormer komt door het coronavirus niet aan voetballen toe, terwijl vrouwlief Roos America - ze is spoedarts - het net ontzettend druk heeft.

"We hebben sinds kort een hometrainer thuis. Bezorgd door Club Brugge, zodat Ruud kan blijven trainen. Wat een opluchting", steekt Roos van wal in haar dagboek dat ze bijhoudt voor Het Laatste Nieuws.

"Elke dag een stuk rennen of fietsen is erg goed voor zijn humeur. Want de rollen zijn sinds een week helemaal omgedraaid. Plots is mijn rooster verdubbeld qua uren en Ruud... Ruud is huisman geworden. Wie had dat gedacht?"

"Ruud is niet blij"

 

"De telefoon gaat. Het is één van mijn collega-spoedartsen. Hij geeft aan dat het hem even te veel wordt, na vijf nachtdiensten. Zeker omdat alle drie zijn kinderen nu thuis zijn, lukt het hem niet meer om overdag te slapen. Hij vraagt me of ik hem de komende nacht kan bijstaan."

"Ruud is niet blij", geeft Roos toe. "Zijn eerste nacht alleen met onze baby van 6 maanden plus de andere twee kids ziet hij stiekem totaal niet zitten. Hij baalt. Reageert boos. Waarna hij vervolgens tot bezinning komt. 'Ik ga je missen vannacht.' Amen."

Poll: Vind jij hen een goed koppel?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024