"Waarom ging ik toch naar Antwerp? De directie was incompetent"

Maandag 08 januari 2018 - 09:00   I   door Redactie

Fabien Camus probeert bij KV Mechelen zijn carrière nieuw leven in te blazen. Bij Antwerp zat de Franse middenvelder op een zijspoor.

“Het is sinds de zomer stil geweest rond mij, maar er was heus wel interesse. Ik heb een stuk of vijf aanbiedingen geweigerd, uit Cyprus, Turkije, Frankrijk, België. Ik wou niet weer een foute keuze maken, zoals toen ik ( in juli 2016, red.) de Ligue 1 om financiële redenen inruilde voor Antwerp. Ik begrijp nog altijd niet waarom ik dat gedaan heb, het is niks voor mij om voor het geld te kiezen. Maar oké, ik had een zekere leeftijd en Antwerp had ook een mooi sportief project. Helaas is het fout gelopen", vertelt Camus in Gazet van Antwerpen.

"Ik heb er meer problemen gekend dan iets anders. De toenmalige directie was incompetent", vervolgt Camus. "Patrick Decuyper bedoel ik, ja. Antwerp leek een amateurclub, met trainers die geen trainers waren - John Bico en zo. De huidige directie heeft daar trouwens niks mee te maken - Luciano D'Onofrio, dat is la grande classe."

"Enfin, het was ook niet echt mijn voetbal. We teerden vooral op individuele acties, terwijl ik meer van combinaties houd. Toch maakte ik 6 goals in 19 matchen - ik was bijna topschutter, alleen Owusu deed beter. Maar de fans focusten op de 600.000 of 700.000 euro die ik in tweede klasse verdiende. En mijn verhaal was dus snel voorbij."

Poll: Bewaar jij goeie herinneringen aan Camus bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I   Camus  I   Decuyper

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024