Wat is Club met Horvath van plan? Leko weet het antwoord

Wat is Club met Horvath van plan? Leko weet het antwoord
Vrijdag 05 januari 2018 - 09:15   I  

Club Brugge haalde met Gaboelov een nieuwe eerste doelman. Dat betekent dat de situatie van Hubert en Horvath niet veranderd is, want beide heren zullen nog steeds tevreden moeten zijn met een plaatsje op de bank.

Toch lijkt Leko wel tevreden met de huidige stand van zaken. Drie doelmannen die strijden om één plek. Concurrentie doet volgens Leko wonderen met een speler. Al is het natuurlijk de vraag of Club van plan is om twee jonge doelmannen (en dan hebben we Teunckens zelfs even weggelaten) vanop de bank te laten toekijken.

"Concurrentie is de beste manier om een winnaarsmentaliteit te installeren. Maar met de huidige drie doelmannen is ons keepersprobleem opgelost. Omdat ik geloof dat Horvath en Hubert nog veel progressie kunnen maken", aldus Leko in Het Laatste Nieuws.

De doelmannen hebben dus nog een toekomst bij Club, al is een situatie waarin twee jonge doelmannen wegrotten op de bank geen ideale situatie voor Club. Het lijkt dan ook dat Club alsnog een oplossing zal zoeken voor Horvath of Hubert. Volgens verschillende bronnen zou Club Horvath uitlenen en Hubert houden om de concurrentie aan te gaan met de nieuwe Russische doelman. De vraag blijft in welke jonge doelman Leko (en Club) het meeste vertrouwen heeft.

Poll: In welke doelman gelooft u het meeste?

TAGS  I  Club Brugge  I   Leko  I   Gaboelov  I   Horvath  I   Hubert  I   Butelle

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024