Wordt Jankovic alweer ontslagen bij KV Mechelen?

Wordt Jankovic alweer ontslagen bij KV Mechelen?
Maandag 08 januari 2018 - 10:11   I  

De supporters van KV Mechelen zijn het grondig beu dat hun geliefde club het dramatisch doet. Door middel van een persboodschap hopen ze voor verandering te kunnen zorgen.

De eis van de KV-fans is duidelijk: zij willen dat sportief directeur Rik Vande Velde en trainer Aleksandar Jankovic – die laatste noemen ze een gedeserteerde trainer – per direct ontslagen worden.

De fans zijn het niet eens met enkele recente inkomende transfers en zijn ook van mening dat Jankovic na het ontslag van Yannick Ferrera niet voor beterschap kon zorgen.

De volledige boodschap van de Mechelen-supporters:

Beste,

Sinds enige tijd moeten wij, als supporters, toezien hoe onze geliefde club regelrecht naar de afgrond wordt geleid. De laatste jaren zijn er op KV Mechelen heel veel goede dingen gebeurd(stadion, geen schulden, mooie reserve opgebouwd), maar wat er de laatste maanden allemaal aan het gebeuren is, dat pikken wij niet.

Het terughalen van een gedeserteerde trainer(Jankovic), de karrenvracht aan gefaalde transfers(Rherras, Drazic, Ganvoula,...) en nu weer het terughalen van een ex-speler als Verdier en een speler die al een jaar niet gespeeld heeft zoals Camus, puur als pasmunt voor makelaars, dat pikken wij niet.

Wij eisen met onmiddellijke ingang het ontslag van sportief directeur Rik VDV en het ontslag van trainer Jankovic(die voor 0,0 beterschap heeft gezorgd dan de periode onder Ferrera).

Poll: Moeten Vande Velde en Jankovic ontslagen worden?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Ferrera  I   Jankovic

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024