Wouter Vandenhaute verbaast Anderlecht-supporters: "Hij blijft"

Wouter Vandenhaute verbaast Anderlecht-supporters:
Maandag 19 april 2021 - 23:00   I   door Redactie

Dat Anderlecht zich toch nog geplaatst heeft voor play-off 1, heeft in het Lotto Park veel veranderd. Opeens wordt de toekomst weer rooskleurig tegemoet gezien. Ook door voorzitter Wouter Vandenhaute.

Die liet zich maandagavond na maandenlang stilzwijgen opeens weer volop in de media zien. Bij Extra-Time, maar ook bij de Waalse tegenhanger 'La Tribune'. Daar liet de Anderlecht-preses zich onder meer uit over de loting van play-off 1.

Dat Anderlecht op speeldag 1 naar Club Brugge moet stemde hem tevreden. "Ik ben daar erg gelukkig mee", aldus Vandenhaute. "De beste match om mee te beginnen. Als we verliezen is het niet erg. Winnen we, dan zijn we gelanceerd. We moeten niet dromen om Club Brugge nog in te halen, maar we gaan er alles aan doen om tweede te worden."

Vervolgens had hij ook nog verrassend nieuws rond Manchester City-huurling Lukas Nmecha. "Als we een goeie play-off 1 kunnen afwerken, dan acht ik de kans heel waarschijnlijk dat Nmecha volgend seizoen nog bij ons speelt. We gaan er alleszins alles aan doen." De goednieuwsshow lijkt maar niet te stoppen voor de Anderlecht-fans.

 

Poll: Zal Nmecha volgend seizoen nog bij Anderlecht spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024