‘Zidane gooit deze 4 Real-spelers eruit en realiseert gek transferplan'

‘Zidane gooit deze 4 Real-spelers eruit en realiseert gek transferplan'
Donderdag 21 maart 2019 - 17:03   I   door Redactie

Er staat heel wat te gebeuren in Santiago Bernabéu. Zinédine Zidane keerde terug als trainer van Real Madrid, maar de Fransman legde tijdens de onderhandelingen met voorzitter Florentino Perez wel enkele stevige eisen op tafel.

Zidane kreeg carte blanche van Perez en mag het huidige Real Madrid moderniseren. Het is nu al duidelijk dat het komende zomer een komen en gaan van spelers zal zijn bij De Koninklijke. Het Spaanse Marca kon beslag leggen op precieze plannen van Zidane.

Budget van 500 miljoen

De Franse oefenmeester zou van plan zijn om vier grote namen op de transferlijst te zetten. Het gaat om Raphael Varane, Gareth Bale, Isco en Karim Benzema. De bedoeling is dat het viertal een slordige 200 miljoen euro in het laatje brengt.

Met dat geld - en daarbovenop nog eens 300 miljoen - zullen Perez en Zidane enkele nieuwe sterren naar Santiago Bernabéu halen. De namen van Eden Hazard, Neymar, Paul Pogba en Christian Eriksen doen alvast de ronde.

Courtois?

Volgens sommige media moet ook Thibaut Courtois vrezen voor een snel vertrek bij Real Madrid, maar bij Marca schuiven ze de Rode Duivel voorlopig niet naar voor als vertrekker.

Poll: Denk jij dat Real Madrid volgend seizoen een sterkere ploeg zal hebben?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Manchester United  I  Tottenham

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024