Zidane houdt grote kuis bij Real: 'Bale en deze 7 (!) spelers moéten weg'

Zidane houdt grote kuis bij Real: 'Bale en deze 7 (!) spelers moéten weg'
Dinsdag 21 november 2017 - 13:33   I  

Wie Real Madrid dit seizoen al aan het werk zag is het er roerend over eens: het draait vierkant bij de regerende Spaanse kampioen. Zinédine Zidane, zelf onder druk na de rampzalige start van zijn ploeg, gaat nu ingrijpen.

Diario Gol weet dat Zidane van plan is om enkele van zijn huidige spelers die niet meer voldoen te lozen. Gareth Bale is de grootste naam op het lijstje met spelers die zo snel mogelijk weg moeten bij Real Madrid.

De Welshman ligt vaker in de lappenmand dan dat hij op het veld staat en bij Real Madrid zouden ze het stilletjes aan gehad hebben met de man van glas. De ex-speler van Tottenham Hotspur mag uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Naast Bale zal Real Madrid ook Luka Modric, Marcos Llorente, Kiko Casilla en Jesus Vallejo proberen te slijten aan een andere club. Lucas Vazquez, Achraf Hakimi en Dani Ceballos zouden dan weer verhuurd worden.

Poll: Heeft Zidane gelijk?

TAGS  I  Zidane  I   Real Madrid  I   Bale  I   Modric  I   Ceballos  I   Llorente  I   Casilla  I   Vallejo  I   Vazquez  I   Hakimi

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024