Zulte Waregem, met 9 man, krijgt pak rammel van Charleroi

Dinsdag 26 december 2017 - 19:48   I

Bij Zulte Waregem loopt het steeds slechter en slechter. Ook tegen Charleroi kon de ploeg geen vertrouwen tanken, integendeel.

Eigenlijk was de match al aan de rust beslist. Walsh kreeg al na 14 minuten rood nadat hij Rezaei neertrok in het zestienmetergebied. Die laatste schoot de elfmeter feilloos binnen. Niet veel later kreeg ook Olayinka rood na een schandalige tackle langs achter. Nog voor rust deden de Zebra's de match op slot na een tweede doelpunt via Hendrickx.

De tweede helft was eigenlijk een maat voor niets, Charleroi stond nog twee keer aan het kanon via Tainmont en Dessoleil, eindstand: 0-4. Door deze nederlaag zit Essevee nu echt in degradatiegevaar. Rode lantaarn Eupen staat amper 4 punten achter de fusieploeg.

Poll: Moet Dury vrezen voor een ontslag?