Zulte Waregem roept zegereeks AA Gent een halt toe, Odjidja pakt rood

Zondag 22 september 2019 - 21:55   I   door Redactie

Zulte Waregem en AA Gent hebben zondagavond speeldag 8 afgesloten met een puntendeling. De ploeg van Francky Dury kwam tot twee keer toe op voorsprong, maar gaf de zege alsnog uit handen.

Nog in de eerste minuut scoorde Yaremchuk, maar zijn goal werd afgekeurd wegens hands. Met een fraaie volley opende Seck in het openingskwartier de score. Hij liet Kaminski geen kans. Gent was van slag, maar knokte zich opnieuw in de match. Tien minuten voor rust maakte Yaremchuk de gelijkmaker. Hij zette een penalty feilloos om.

In een geanimeerde tweede helft scoorde Yaremchuk alweer, maar deze keer ging het feestje niet door omwille van buitenspel. Op het uur bracht Larin Zulte Waregem dan op voorsprong, maar tien minuten later was daar opnieuw Yaremchuk Hij bracht Gent op gelijke hoogte en deze keer telde zijn doelpunt wél.

In de slotfase kreeg Odjidja na tussenkomst van de VAR nog rood omdat hij Larin had aangetrapt. Bij 2-2 bleef het uiteindelijk, en zo roept Zulte Waregem de zegereeks van Gent een halt toe.

Poll: Denk jij dat AA Gent dit seizoen de titel gaat pakken?